Venim in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va informatiile de care aveti nevoie. Motorul de cautare va ofera trei variante de obtinere a informatiilor:

Cautarea dupa nume
Cunoasteti numele service-ului si doriti sa aflati toate detaliile si parerea membrilor.

Cautarea dupa locatie
Cunoasteti doar adresa unui service, fara alte detalii, sau pur si simplu doriti sa vedeti ce service-uri sunt pe o anumita strada.

Cautarea dupa locatie, marca, servicii, decontare
Acest tip de cautare ajuta membrii care doresc sa gaseasca un service ce ofera anumite servicii pentru o marca specifica. Optional, in cazul unei daune, puteti alege doar service-urile care au decontare directa cu asiguratorul dvs.
1Service Reprezentanta - reprezinta service-urile care sunt autorizate sa faca lucrari pe garantie pentru anumite marci. Un service reprezentanta are dreptul sa completeze in carnetul de service in vederea continuarii valabilitatii garantiei.

1Service Autorizat - reprezinta service-urile care sunt autorizate de Registrul Auto Roman (R.A.R.) sa functioneze dar nu pot face lucrari pe garantie.

2Marca auto - in momentul in care alegeti o marca auto vor avea prioritate service-urile reprezentanta1, urmate de cele autorizate1.

3Decontare directa cu - reprezinta firmele de asigurare cu care service-ul are decontare directa, masina putand fi ridicata imediat ce este terminata fara a mai fi nevoie de accept de plata din partea asiguratorului.